Billedserier

Renoverede foderblandere


I løbet af de sidste 10 år har vi hos Linde totalrenoveret et betydeligt antal JF fuldfoderblandere. Vognene adskilles og opsvejses indvendigt med nye slidplader på karsiderne. Dernæst sandblæses vognene og nylakeres med en stærk 2 komponent lak.
Efterfølgende genopbygges vognene med nye originale JF snegle og knive, nyt originalt trådløst JF vejeinstrument, nye dæk samt nye hydraulikslanger overalt. Vognene  leveres med garanti, hvis der tegnes en serviceaftale. 
 
Ring til Linde og få en pris på en nyrenoveret JF blander, eller et tilbud på renovering af din egen blander, med eller uden ny lak. Det er naturligvis også muligt at købe dele til et "gør det selv" projekt, vi står klar med råd og vejledning. Vi arbejder også i andre modeller end JF.
Går du med tanker om at investere i en fabriksny JF/Kongskilde blander, er du også velkommen til at kontakte os, da vi er forhandler af disse foderblandere.
Renoveret JF VM 22, monteret med originale JF snegle der er forberedt for MIX+ sliddelskonceptet.
De originale snegle er også forberedt for montering af snegleforhøjere.
Langt de fleste JF fodervogne er opbygget efter modulprincippet, hvilket betyder at man altid kan flytte rundt på lugeplaceringer efter behov. Vi kan desuden tilbyde en række forskellige specialløsninger, se eksempler på dette ved at klikke her
 
Vore renoverede blandere fremstår med original label, og er forsynet med originale dele, hvilket sikrer at man fremadrettet er sikker på at kunne få en stabil reservedelsforsyning, uanset hvor blanderen måtte havne.
Totalrenoveret VM 22 med boogie, ny elevator og specialfremstillet mineralklap i siden.
Totalrenoveret JF VM 19 blandevogn.
VM 22 blander ombygget til stationær drift, med ny hovedmotor/gear og tømmemotor.
Styring sammensættes efter behov.
TOP 5 JF foderblanderdele
TOP 5 JF foderblanderdele
Her finder du 5 udvalgte originale JF foderblanderdele.
Ring for tilbud - vi er leveringsdygtig i alle andre typer JF dele, samt udvalgte dele til andre fabrikater.
Klik her
Dæk til JF-fodervogne
Dæk til JF-fodervogne
Klik her
Vi sælger også nye JF fodervogne
Vi sælger også nye JF fodervogne
Ring for tilbud!
Facebook